Südøst

Catering

Südøst

Restaurantopplevelser der du måtte ønske

For leie av de ansatte (servitør, kjøkkensansatt, bartender) 595 kr per time - minst 4 timer per ansatt. For mer informasjon eller spørsmål om catering eller leie av ansatte, kontakt oss på +47 23 35 30 70 eller booking@sudost.no.

Bestill catering

Fyll inn skjemaet under.

Vi anbefaler én felles meny for hele selskapet.

DD.MM.ÅÅÅÅ

Gjelder kun for levering.

Eventuelle allergier, matpreferanser, ønsket betalingsmåte osv.

Takk! Din innsending er mottatt!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Meny 1
359,- per person

Biff karri med poteter, løk & kokosmelk servert i jernskål.
Südøst sin velkjente moneybags servert i bambuskurv med rekechips.
Salmon roll no.3

4 biter per person

Lettgrillet laks, avokado og lakserogn serveres med sake/teriyaki saus.
(S, SE, F)

Poprice

2 stk per person

Crispy popris med scampi, serveres med mango- og chilisaus.
(SE, SK, S, SL, eE)

Thai chashewnut nut with chicken

Woket Kylling med cashewnøtter, tofu, kale, mix løk, asiatisk gresskar, snittebønner, thai vårløk, og sprø tørr rød chili.
(S, CN, B, SK, HV)

Biff massaman curry

Biff karri med poteter, løk og kokosmelk serveres med ris.
(SK)

Meny 2
459,- per person

Salat med langtidsstekt kjøtt, friske grønnsaker og dressing, servert i dyp skål.
Dagens dim sum combo servert med hjemmelagde sauser i bambusskål.
Dim sum kurv

3 typer fritert dim sum med 2 ulike sauser.
(SE, SK, S, SL, E, HV)

Crispy duck salad

And med salat, cherrytomater, rødløk, mango, agurk, granat eple og chili-og mango saus.
(HV, SE, B, S, E, C)

Red curry with chicken

Kylling med Thai rød karri, søt basilikum, okra, chayote, fersk bambus, edemame bønne, asiatisk gresskar, små aubergine, thai aubergine. Lime blad, frisk green pepper Galinga, rød chili og evaporated melk.
(S, SE, F)

Padthai scampi

Stekt risnudler, tofu, egg, rødløk, kinesisk gressløk, bønnespire og tamarindsaus.
(SK, E, P, C, S)

Biff massaman curry

Biff karri med poteter, løk og kokosmelk serveres med ris.
(SK)

Meny 3
569,- per person

Wokstekt biff med grønnsaker i mørk saus, servert på varm jernplate.
Asiatisk tallerken med risnudler, marinert biff, grønnsaker, lime og dipp.
Beef roll

4 biter per person

Lettgrillet indrefilet av okse, asparges, fritert løk og salat. Serveres med asiatisk pesto.
(S, E, C)

Salmon roll no.3

4 biter per person

Lettgrillet Laks, Avokado Og Lakserogn Serveres Med Sake / Teriyaki Saus.
(S, SE, F)

Issan beef salad

Lettgrillet biff med frisk salat, cherrytomater, rødløk, mango, agurk, rød thaichili og spicy thaisaus.
(F)

Spring rolls

Hjemmelagde våruller med kylling og biff.
(S, SE, HV, E)

Pad kaprow wok

Biff, kongeøsterssopp, thai lang bønne, aubergine, mix løk, thai chili, vårløk, hellig basilikum og Thai Kaprow saus.
(SE, S, HV, B, SK)

Thai chicken with cashew nut

Woket Kylling med cashewnøtter, tofu, kale, mix løk, asiatisk gresskar, snittebønner, thai vårløk, og sprø tørr rød chili.
(S, CN, B, SK, HV)

Tofu red curry

Tofu, gresskar, chayote, okra, edamame bønner, mini aubergine, galingal, lime blader, fersk grønn pepper, rød karrisaus og kokos melk.
(S, C)

Meny 4
659,- per person

Sprøstekt and servert med pannekaker, grønnsaker & hoisinsaus.
Medium rå stekt bigg i rødbrun saus toppet med friske urter.
Dim sum kurv

5 typer fritert dim sum med 2 ulike sauser.
(SE, SK, S, SL, E, HV)

Salmon roll no.3

4 biter per person

Lettgrillet laks, avokado og lakserogn serveres med sake/teriyaki saus.
(S, SE, F)

Crispy duck salad

And med salat, cherrytomater, rødløk, mango, agurk, granat eple og chili-og mango saus.
(HV, SE, B, S, E, C)

Grillet kylling gai yang

Grillet kylling med meterbønner, grønnkål og løk mix.
(SE)

Biff massaman curry

4 biter per person

Biff karri med poteter, løk og kokosmelk serveres med ris.
(SK)

Crispy duck

Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, agurk, salat og hoisin saus med en vri. Serveres med pannekaker.
(HV, P, SE, B, S, SK)

Koong prik prow

Woket scampi med løk blandning, meter bønner og edamame bønner.
(S, SE, SK, HV)

Allergi og mathensyn: G: Gluten | HV: Hvete | S: Soya | SK: Skalldyr | N: Nøtter | P: Peanøtt | A: Mandel | HA: Hasselnøtter | CA: Cashewnøtt | E: Egg | F: Fisk | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø | FS: Fiskesaus | SO: Svoveldioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyr | C: Citrus

Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Vennligst informer om dine allergier. Dette kan påvirke smaken av retten.
**alle retter kan inneholde spor av overnevnte allergener.