En kveld med vin, stemning og smak

.png)
– Sammen med Halvor Bakke
på Sudøst
Når en av Norges mest kjente TV-profiler og vinentusiaster gjester Südøst, vet du at kvelden blir
noe helt spesielt.
Onsdag 12. november kl. 19:00 inviterer vi til en Winemakers Dinner med Halvor Bakke, kjent fra Eventyrlig Oppussing, Homsepatruljen og denne høsten aktuell i Skal vi danse på TV 2. Halvor har en unik evne til å spre energi og glede, og denne kvelden deler han sin lidenskap for gode smaker, mennesker og øyeblikk, med sine egne Hverdagsbobler i sentrum. Serien har blitt en stor suksess med over 100 000 solgte flasker, og nå får du oppleve dem i perfekt harmoni med en spesielt komponert 6-retters meny fra vårt kjøkken.
Gjennom kvelden serveres Hverdagsbobler Brut som aperitiff, Hverdagsbobler Rosé til Salmon og Tartar, Cape Chardonnay til Dim Sum, Rosévin til Crazy Duck og Champagne til Crossover ribbe. Drikkepakken består av fem enheter nøye satt sammen for å speile både rettene og stemningen Halvor er kjent for.
Pris per person er 1145,- og inkluderer både mat og drikke.
Vi gleder oss til å ønske deg hjertelig velkommen til en kveld fylt med boblende glede, gode historier
og ekte Südøst-stemning.
Menyen kan tilpasses for gluten- og laktoseintoleranse og tilrettelegges for vegetar/vegansk
ASIATISK LAKS
Marinert laks med rødbeter, sprø løk, chayote, lakaserogn og frisk galangal-limesaus.
SPICY TUNA TARTAR
Spicy tunfisktartar på sprø chips.
ASIATISK DIM SUM COMBO
Dagens utvalg av dim sum, serveres med ulike hjemmelagde sauser.
CRAZY DUCK
Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, agurk, salat og hoisinsaus.
Serveres med pannekaker.
CROSSOVER RIBBE
Norsk tynnribbe krydret med shichimi togarashi.
Serveres med søtpotet- og pepperrotpuré, tyttebær, kimchi, og chili-ingefærsaus.
JULEDESSERT
En spennende sesongbasert avslutning.
Allergener: Soya, sesam, fisk, hvete, skalldyr, sesam, egg, bløtdyr, sitrus, melk, peanøtter, cashewnøtter.